Unicredit, dispusă să finanţeze firmele autohtone din industria IT

În cadrul unei întrevederii cu premierul Ponta, reprezentanţii UniCredit şi-au exprimat disponibilitatea de a finanţa dezvoltarea antreprenoriatului în industria comunicaţiilor şi IT.

Adăugat: 25 Mai 2015
Ultima actualizare:25 Mai 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Unul dintre cele mai puternice conglomerate bancare europene, Unicredit, este dispus să finanţeze firmele autohtone din industria comunicaţiilor şi IT pentru a contribui direct la dezvoltarea acestui domeniu aflat în plină ascensiune În România.

Grupul italian intenţionează să se implice în şi dezvoltarea capacităţilor universităţilor româneşti în domeniul tehnologiei informaţiilor, arată un comunicat al Guvernului dat publicităţii după întalnirea premierului Victor Ponta cu preşedintele consorţiului UniCredit, Federico Ghizzoni.

El a apreciat şi că prevederile cuprinse în proiectul noului Cod Fiscal fac din România o destinaţie atrăgătoare pentru marii investitori.

Pe plan local, Unicredit controlează banca Unicredit Ţiriac, una dintre primele cinci bănci, de la noi, în funcţie de active.

Vizita în România a conducerii consorțiului bancar italian este prilejuită de împlinirea a 10 ani de la înființarea Centrului IT al UniCredit și de decizia de dezvoltare a acestuia în perioada următoare, prin sporirea cu 20% a personalului angajat, care în momentul de față este de aproximativ 1.400. 
 Autor:
Costin Grigore
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
25 Mai 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza