Ungureanu: Programul ARD este bazat pe relansarea economiei

ARD propune reducerea CAS, scăderea cotei unice de impozitare, dar şi măsuri economice pentru relansarea IMM-urilor.

Adăugat: 11 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:11 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul Alianţei România Dreaptă, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat la Arad că programul pe care ARD îl va aplica în cazul câştigării alegerilor este axat pe relansarea economiei.

"În programul de guvernare am strâns media măsurilor pe care le putem lua foarte repede, pornind de la o constatare generală, dar care are valoare pentru orişice român: este nevoie ca economia să fie repusă în funcţiune. Pentru a repune economia în funcţiuhne, setul de măsuri pe care îl propunem noi nu este populist şi nici nu este construit pe previziuni. E construit pe realitatea corectibilă acum", a spus Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu candidează pentru un mandat de senator în municipiul Arad.

Alianţa România Dreaptă îşi propune să reducă în mod gradual CAS-ul şi să scadă cota unică de impozitare de la 16 la 12 procente.

Programul de guvernare al ARD

Taxarea moderată a profitului IMM-urilor

Mihai Răzvan Ungureanu, candidatul ARD pentru un mandat de senator în colegiul din municipiul Arad a vizitat o piata din centrul municipiului Arad unde a stat de vorba cu comercianții.
 
El a spus că  problemele din mica producție agricola trebuiesc de urgenţă rezolvate, la fel şi spijinul pentru întreprinderile mici si mijlocii.
 
În acest domeniu, ARD  propune o serie de măsuri legate de taxarea moderată a profitului în primul an de activitate.
 
Alin Seserman: Voi fi un partener al Primăriei Bistriţa
 
Candidatul PDL pentru Colegiul 1, Camera Deputaţilor, consilierul local Alin Seserman, a declarat că în situaţia în care va fi ales va iniţia proiecte de lege care să fie de folos bistriţenilor şi va fi un partener al Primăriei Bistriţa.
 
" O să iniţiez proiecte pentru bistriţeni şi cred şi sper că sunt în acord cu aşteptările pe care le are electoratul de astăzi. Societatea românească în ultimul timp, aţi văzut, a scos la lumină că are foarte multe sensibilităţi şi lumea aşteaptă oameni dedicaţi binelui comun. O să fiu un partener în continuare pentru Primăria municipiului Bistriţa, pentru proiectele pe care o să le dezvolte, aşa cum am făcut în cei 12 ani. Obiectivul meu politic este unul foarte clar: să câştig aceste alegeri", a spus Seserman, citat de corespondentul RRA, Cristiana Sabău.


Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Reporter:
Ioan Suciu
Adăugat:
11 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza