Udrea: Ordonanţa privind migraţia aleşilor locali atacă statul de drept

Liderul PMP, Elena Udrea, se declară împotriva ordonanţei de Guvern privind migraţia aleşilor locali, precizând că "politizează excesiv funcţiile din administraţia locală".

Adăugat: 4 Septembrie 2014
Ultima actualizare:4 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea, preşedintele PMP
trimite pe mail

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului care permite migraţia aleşilor locali atacă statul de drept, iar Partidul Mişcarea Populară condamnă ferm această lege, a declarat preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea.

Ea spune că, prin această ordonanţă, se politizează excesiv funcţiile din administraţia publică. 

"Pentru 45 de zile, Victor Ponta şi guvernul lui suspendă statul de drept în România, nu am mai întâlnit o situaţie în care o lege să fie suspendată de la aplicare pentru o perioadă de timp determinată, cu atât mai mult pentru interesul electoral al unui candidat şi al unui partid. Este evident că Victor Ponta face acest lucru, pentru că are nevoie de voturi pe care doar primarii le pot aduce", a spus  Elena Udrea.

Ea a mai precizat că dacă Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, nu-şi îndeplineşte atribuţiile constituţionale legate de această ordonanţă de urgenţă, Partidul Mişcarea Populară îi va face plângere penală pentru abuz în serviciu.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
4 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza