Udrea despre fuziunea dreptei: Este o zi neagră!

Elena Udrea afirmă că prin fuziunea PDL - PNL sub numele Partidului Național Liberal, dispare PDL, "partidul celor mai mari victorii electorale".

Adăugat: 26 Iulie 2014
Ultima actualizare:26 Iulie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea, președintele PMP
trimite pe mail

Președintele PMP, Elena Udrea, afirmă că PDL va dispărea de pe scena politică și că ziua  fuziunii PNL - PNL este "o zi neagră".

"Astăzi este o zi neagră în istoria politică post-decembristă. Partidul celei mai mari speranţe şi celor mai mari victorii electorale, PDL, dispare! După ce au prăbuşit partidul care a dat de trei ori primarul Capitalei şi de două ori Preşedintele României, care a condus Romania şi a scos-o din cea mai grea criză economică a ultimilor 80 de ani, ducându-l la un jenant 12% la europarlamentare, cei care sunt în fruntea lui astăzi au ales să îl topească în PNL. Ca să nu se vadă că sunt neputincioşi în a-i oferi un viitor", afirmă Elena Udrea într-o postare pe Facebook.

Udrea susține că proiectul politic al dreptei este născut din resentimente față de președintele Traian Băsescu și este o "variantă soft a proiectului girat de Dan Voiculescu acum trei ani și jumătate".

"Blaga stinge lumina Partidului Democrat Liberal! Vasile Blaga spune: Adio PDL!".
 Elena Udrea, președinte PMP

"Noul proiect politic este născut din resentimente faţă de Preşedinte într-o măsură cel puţin egală cu USL. Din multe puncte de vedere, avem de-a face doar cu o variantă mai soft a proiectului girat de Dan Voiculescu în urmă cu trei ani şi jumătate", susține Udrea.

Elena Udrea mai afirmă că prin fuziunea cu PNL, Vasile Blaga "spune adio" PDL.

"Vasile Blaga spunea că şi de va fi să rămână ultimul în PDL, el va stinge lumina, dar nu va pleca niciodată altundeva. Aşa este! Din păcate, astăzi se ţine de cuvânt, cel puţin în parte: stinge lumina Partidului Democrat Liberal! Vasile Blaga spune: Adio PDL!", susține Udrea.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
26 Iulie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza