UDMR doreşte modificarea Codului Fiscal

În programul politic al UDMR sunt incluse şi modificări la Codul Fiscal - a anunţat la Oradea, candidatul Uniunii pentru un mandat de senator, Cseke Attila.

Adăugat: 25 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:25 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Cseke Attila, candidatul UDMR
trimite pe mail

"În următorul Parlament, UDMR va propune câteva modificări la Codul Fiscal, care să vină în sprijinul familiilor cu mai mulţi copii. Dorim să reglementăm posibilitatea ca consiliile locale să aibă posibilitate de reducere a impozitului pe clădiri, posibilitatea reducerii pe mijloacele de transport, reducerea impozitului pe teren", a spus Cseke Attila.

Pe listele ALDE Botoşani pentru un mandat de deputat candidează Liliana Mincă

Ea spunea, la un eveniment de campanie, că trebuie diminuat decalajul economic dintre Moldova şi celelalte zone ale ţării.

"Să oferim miniştri competenţi pentru guvernare, astfel încât judeţul Botoşani să nu mai fie cel mai sărac judeţ din ţară, copiii din judeţul Botoşani să nu meargă dezbrăcaţi la şcoală, pensionarii din judeţul Botoşani să nu ni se plângă că nu au bani de medicamente, că nu au bani de lemne. Îmi doresc să creaţi locuri de muncă prin proiecte legislative pe care noi le vom propune în Parlament, pentru agricultori, pentru tineri, pentru cei care astăzi sunt mândri că sunteţi aici la Botoşani", Liliana Mincă.

Alături de Liliana Mincă, la Botoşani, s-au aflat şi copreşedinţii ALDE.

Medicul Ioan Sârbu candidează pe listele PNL Argeş, pentru un mandat de deputat.

El susţine înfiinţarea unor cabinete stomatologice şi oftalmologice mobile în localităţile îndepărtate unde nu există unităţi medicale.

"Bătrânii nu au bani să-şi procure ochelari, n-au bani să se examineze, ca măsuri imediate. Ne-am gândit la caravana medicala, autospeciala, stomatologică, radiologică, un dioptron într-o maşină, într-o zi examinăm o comună întreagă. La a doua vizită, le ducem ochelarii şi asta înseamnă respect, şi există bani", a declarat Ioan Sârbu.

Candidatul PSD pentru un mandat de senator, Mihai Fifor, spunea la Arad că social-democraţii se prezintă în faţa cetăţenilor cu un program de guvernare coerent şi eficient.

"Eu cred că am demonstrat că ştim să guvernăm această ţară, că ştim să fim oameni ai dialogului şi că ştim să discutăm probleme pentru toţi românii. PSD îşi doreşte o clasă de mijloc mult mai mare şi are soluţii pentru capitalul românesc, are soluţii pentru toate domeniile importante ale funcţionării unui stat şi mai ales are soluţii pentru ca România să revină din nou pe creştere economică, un stat respectat în UE", a declarat Mihai Fifor.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, s-a aflat astăzi la Piteşti, pentru a discuta cu susţinătorii partidului.

El a vorbit şi despre strategia USR, după 11 decembrie.

"Nu o să facem alianţe, nici înainte, nici după. N-o să intrăm în tipul acela de negocieri în care se împate totul şi, după aceea, partidele nu se mai uită unul la celălalt. Deci, n-o să cerem poziţii de miniştri, o să îi lăsăm premierului această libertate, să îşi aleagă echipa. O să avem un cuvânt de spus asupra oamenilor care vor fi propuşi de celelalte partide ca şi miniştri, pentru că nu vrem ca, prin votul nostru, să vedem în guvern persoane controversate",  a spus Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan se află la prima candidatură pentru un mandat de deputat în Bucureşti.

Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, a prezentat într-o conferinţă de presă, câteva din realizările legislative susţinute de deputaţii minorităţilor naţionale.

"Am reuşit să introducem câteva clauze noi: prioritate pentru soluţionarea cererilor supravieţuitorilor Holocaustului - sunt oameni care au dat cereri de 10-20 de ani şi n-au obţinut încă răspunsul. Tot prin această lege, se recunoaşte dreptul Federaţiei Comunităţilor Evreieşti de a fi continuatorul de drept al tuturor organizaţiilor de origine evreiască, fără să fi fost consfiinţită ca atare", a declarat  Aurel Vainer.
 Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
25 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza