Turcan: Situația economică a ieșit din parametrii normali

Raluca Turcan a declarat că situația economiei României este gravă, iar programul economic al PSD nu a fost altceva decât o gogoașă electorală livrată la televizor.

Adăugat: 4 Septembrie 2017
Ultima actualizare:4 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL
trimite pe mail

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, i-a solicitat premierului să spună care sunt motivele pentru care Guvernul a decis o nouă creștere a accizei la carburanți.

Liderul liberal a declarat, la dezbaterile din Parlament,  că situația economiei României este gravă, iar programul economic al PSD nu a fost altceva decât o gogoașă electorală livrată la televizor.

"Vreți să vă acoperiți lipsa de competență cu banii celor din mediul privat și chiar cu banii celor angajați în sistemul public căroara le-ați crescut salariile pentru a lua înapoi prin contribuții. Realitatea a confirmat că mult promovatul program economic al PSD nu a fost altceva decât o gogoașă electorală. Situația economică, așa cum reiese din datele fiscal-bugetare, este una ieșită din parametrii normali", a spus Raluca Turcan.

Premierul Mihai Tudose a prezentat în Parlament, situația economică a țării, la solicitarea PNL.

Premierul Mihai Tudose a afirmat, în Parlament, că, de fiecare dată când PSD a fost la guvernare, a adus "bunăstare şi o economie solidă".

Potrivit lui Tudose,  creşterea economică de 5,8% înregistrată de ţara noastră este cea mai mare din UE.Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza