Turcan: Este posibil să nu existe cvorum pentru respingerea Guvernului Orban II

Vicepremierul în exerciţiu Raluca Turcan recunoaşte că este foarte posibil să nu existe cvorumul în Parlament pentru a fi respins guvernul Orban 2.

Adăugat: 23 Februarie 2020
Ultima actualizare:23 Februarie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan
trimite pe mail

Vicepremierul în exerciţiu Raluca Turcan recunoaşte că este foarte posibil ca luni să nu existe cvorumul necesar în Parlament pentru a fi respins guvernul Orban 2 şi a se deschide calea spre alegerile anticipate.

Într-o conferinţă de presă, susţinută la Sibiu, Raluca Turcan a declarat că toate sondajele de opinie arată că românii doresc alegeri parlamentare anticipate, iar boicotul PSD este dovada lipsei de responsabilitate în faţa aşteptărilor românilor:

Raluca Turcan: Lucrul acesta este generat exclusiv de către calculele politicianiste ale PSD, care doreşte să prelungească această stare de nemulţumire a românilor pentru faptul că la nivel de întreg parlament nu se poate crea responsabilitatea necesară ajungerii la alegerile anticipate, însă a boicota deliberat un demers atât de aşteptat în calea alegerilor anticipate denotă o lipsă de responsabilitate clară din partea PSD.

Social-democraţii susţin că alegerile parlamentare anticipate înseamnă austeritate şi afirmă că liberalii au declanşat în mod premeditat criza politică şi 'acum fug de guvernare şi încearcă să paseze vina.

Într-o postare pe pagina de facebook a PSD se spune că PNL a luat măsuri doar pentru clientela politică şi a dus economia ţării în şant.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Februarie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza