Transgaz a cumpărat operatorul omolog din Republica Moldova

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că a fost semnat contractul de privatizare prin care Transgaz a cumpărat operatorul omolog din Republica Moldova.

Adăugat: 29 Martie 2018
Ultima actualizare:29 Martie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Guvernul are pe ordinea de zi un proiect de hotărâre prin care le acordă 225 de mii de lei sub formă de ajutoare de urgenţă familiilor cetăţenilor români care au fost afectaţi de explozia de la o uzină chimică dintr-o localitate din Cehia.

Miniştrii discută şi o ordonanţă de urgenţă, care aduce o serie de modificări ale Codului Fiscal şi vor aproba regulamentul cadru care stabileşte sporurile din domeniul sănătăţii.

La începutul şedinţei de guvern, premierul Viorica Dăncilă a precizat că inundaţiile din ultimele zile au afectat 48 de localităţi din 11 judeţe.

Premierul a mai precizat că nu sunt persoane în pericol şi doar un număr mic de case sunt afectate.

Ea a spus că, în perioada următoare, rămâne în atenţie situaţia de pe Dunăre, unde s-a emis cod hidrologic de pericol.

Viorica Dăncilă a mai anunţat că a fost semnat contractul de privatizare prin care Transgaz a cumpărat operatorul omolog din Republica Moldova.

Prin acest contract, a arătat Viorica Dăncilă, Transgaz a devenit un actor regional, iar România a făcut un pas înainte pentru interconectare energetică cu Republica Moldova.

Miniştrii vor adopta şi regulamentul cadru care stabileşte sporurile pentru personalul din domeniul sănătăţii, prin care se măreşte şi susţinerea personalului medical care lucrează în localitătile izolate.
 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema

TagsToate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza