Traian Igaş: Programul de subvenţie pe gigacalorie ar trebui să fie preluat de Ministerul Muncii

Ministrul administraţiei şi internelor, Traian Igaş, este de părere că programul de subvenţie pe gigacalorie ar trebui să fie preluat de Ministerul Muncii.

Adăugat: 19 Mai 2011
Ultima actualizare:19 Mai 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Prezent la Târgu Mureş, la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor, ministrul Traian Igaş a declarat că vor trebui găsite soluţiile cele mai corecte pentru a se putea subvenţiona în continuare gigacaloria.


"Sunt discuţii în acest moment pentru a găsi o soluţie cât mai corectă, cât mai aplicată pentru ca aceste ajutoare, aşa cum spuneam, să ajungă direct la cel care are nevoie, şi nu la cel care nu are nevoie. Cred că soluţia cea mai corectă ar fi ca acest program să fie preluat de Ministerul Muncii", susţine Traian igaş.


Ministrul administraţiei şi internelor a precizat că trebuie dezvoltat acest subiect la minister, care, în acest an, a alocat aproximativ 900 de miliarde de lei vechi pentru subvenţie.


"Va trebui să găsim soluţiile cele mai corecte ca să putem să subvenţionăm în continuare, dar sub o altă formă, să dăm o mână de ajutor celor care într-adevăr au nevoie de aceste sume compensatorii şi nu cred că este normal ca toţi cei care sunt racordaţi la sistemul centralizat să beneficieze de subvenţie. E un capitol pe care îl vom dezvolta în discuţiile pe care urmează să le avem", a accentuat Traian Igaş.


Ministrul Traian Igaş a amintit că în acest an s-au alocat aproximativ 900 de miliarde de lei vechi din bugetul Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru programul de subvenţionare a gigacaloriei.

 Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
19 Mai 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza