Traian Băsescu şi Gabriela Firea s-au împăcat

Contractul de mediere a fost trimis la Parchetul General, iar procurorii vor suspenda cercetările în dosarul care îi vizează pe cei doi.

Adăugat: 13 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:16 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu, fostul preşedinte al României
trimite pe mail

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi senatorul PSD Gabriela Firea au încheiat un contract de mediere.

Potrivit avocatului senatoarei, Lucian Bolcaş, actul a fost trimis la Parchetul General, iar procurorii vor suspenda cercetările în dosarul care îi vizează pe cei doi.

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi senatorul PSD Gabriela Firea au încheiat un contract de mediere.

În 13 noiembrie 2015,  avocatul senatoarei, Lucian Bolcaş, declara că actul a fost trimis la Parchetul General, iar procurorii vor suspenda cercetările în dosarul care îi vizează pe cei doi.

În 2 septembrie, fostul preşedinte Traian Băsescu a fost chemat la Parchetul General pentru a i se aduce la cunoştinţă schimbarea încadrării juridice din şantaj în ameninţare, în legătură cu afirmaţiile sale la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

"S-a schimbat încadrarea de la șantaj la amenințare", spunea fostul președinte.

Conflictul dintre aceştia a început anul trecut, după ce Traian Băsescu i-a transmis senatorului PSD că trebuie să aibă grijă de soţul ei, că este posibil să nu mai ajungă acasă. Gabriela Firea a depus plângere penală împotriva fostului preşedinte pentru şantaj, dar procurorii au schimbat încadrarea juridică în ameninţare, aminteşte reporterul RRA, Diana Surdu.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:
16 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza