Traian Băsescu: S-a schimbat încadrarea, de la şantaj la ameninţare

Fostul președinte Traian Băsescu a fost audiat la Parchetul General, în legătură cu afirmațiile sale la adresa senatoarei Gabriela Firea.

Adăugat: 2 Septembrie 2015
Ultima actualizare:2 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu
trimite pe mail

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost chemat la Parchetul General pentru a i se aduce la cunoştinţă schimbarea încadrării juridice din şantaj în ameninţare, în legătură cu afirmaţiile sale la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

"S-a schimbat incadrarea de la șantaj la amenințare", a spus fostul președinte.

Întrebat ce riscă pentru această infracţiune, Traian Băsescu a răspuns, cităm, "amendă sau închisoare de la 3 luni la un an".

În faţa Parchetului general erau două grupuri de oameni: protestatari şi susţinători ai preşedintelui, despărţite de jandarmi pentru a nu apărea incidente.

Anul trecut, senatoarea Gabriela Firea a spus că firma care i-a vândut Ioanei Basescu cele aproape 300 de hectare de pamânt agricol la Nana, nu ar fi fost activă la momentul tranzacţiei.

În replică, fostul şef al statului i-a transmis senatoarei să fie atentă la soţul ei, primar în localitatea Voluntari, pe care cităm " poate nu-l mai găseşte acasă".Autor:
Diana Surdu
Editor:
Luminita Voinea
Adăugat:
2 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza