Traian Băsescu, preşedintele României

"Bugetarilor pot să le transmit un singur lucru: că sunt prea mulţi bugetari - avem 1,2 milioane de bugetari - şi trebuie redus numărul bugetarilor".

Adăugat: 12 August 2011
Ultima actualizare:12 August 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că trebuie redus   numărul bugetarilor în paralel cu reducerea cheltuielilor de funcţionare a statului.


"Bugetarilor pot să le transmit un singur lucru: că sunt prea mulţi bugetari - avem 1,2 miliarde de bugetari - şi trebuie redus numărul bugetarilor", a spus Traian Băsescu,  după vizita pe care a efectuat-o la şantierul  naval Daewoo Mangalia.

 

El a adăugat că reducerile de cheltuieli bugetare sunt esenţiale pentru a avea un stat viabil care să nu înghită resursele pe care le produce economia românească.

 

"Fondul de pensii şi funcţionarea statuli sunt cei doi mari consumatori, alături de ajutoarele sociale care înghit şi ele 14 milairde de roni", a spus şeful statului.

 

El a adăugat că în 20 de ani de politică s-a consumat orice resursă a statului, iar această situaţie trebuie să înceteze, mai ales că niciun stat nu mai poate trăi pe datorie.


 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
12 August 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza