Traian Băsescu, preşedintele României

"Mesajul pe care îl transmite raportul MCV este: Nu vă jucaţi cu statul de drept, v-au rezistat instituţiile, dar reveniţi-vă în abordarea politicienilor".

Adăugat: 3 Februarie 2013
Ultima actualizare:3 Februarie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că mesajul pe care îl transmite raportul MCV este: "Nu vă jucaţi cu statul de drept, v-au rezistat instituţiile, dar reveniţi-vă în abordarea politicienilor", susţinând că nu mai sunt anii '47 - '48 când "comuniştii se instalau cu ghioaga la putere".

"Vin la partea negativă a raportului care, trebuie să recunosc, este aparent o contradicţie: să apreciezi pozitiv aceste instituţii (n.r. - DNA, ICCJ, ANI, Parchetul General) care ţin de statul de drept şi pe de altă parte să pui sub semnul întrebării funcţionarea statului de drept, dar realităţile verii anului 2012 n-au putut fi evitate şi mesajul pe care îl dă acest raport este - nu vă jucaţi cu statul de drept, v-au rezistat instituţiile, dar reveniţi-vă în abordarea politicienilor, în abordarea pe care o aveţi ca oameni politici", a spus Traian Băsescu.

El a mai spus că nu mai este vremea anilor 1947 - 1948 "când cu ghioaga comuniştii se instalau la putere sau încălcând Constituţia", susţinând că în 2013 se aşteaptă de la un stat membru NATO şi UE ca politicienii să fie responsabili.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
3 Februarie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza