Traian Băsescu: Nu mai am obiective politice personale

Prezent sâmbătă la întâlnirea regională a PMP, de la Timişoara, fostul preşedinte Traian Băsescu, a spus că nu mai are obiective personale, susţinând că doar îşi pune la dispoziţia partidului toată experienţa.

Adăugat: 21 Martie 2015
Ultima actualizare:21 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu, fostul preşedinte al României
trimite pe mail

Prezent la întâlnirea regională a PMP, Traian Băsescu a declarat că a venit să se întâlnească cu membrii PMP în calitate de partener şi că nu doreşte să se spună că este părintele acestui partid sau că PMP este partidul său.

"Nu mai am aspiraţii politice personale. Am însă o obligaţie morală, ca după atâta experienţă politică să contribui la crearea unui partid nou al viitorului, şi nu al unui partid al ", a spus el.

Fostul preşedinte  şi-a exprimat disponibilitatea de a-fi alături de PMP în calitate de partener, până  la alegerile din  2016.

În opinia sa, tranziţia s-a încheiat odată cu alegerile din 16 noiembrie, iar România are nevoie de partide noi, cu oameni de toate vârstele, care să îmbine elanul tinereţii cu experienţa  celor mai în vârstă.

Traian Băsescu consideră că sub mandatul său, România şi-a atins obiectivele majore .

Fostul preşedinte a trecut în revistă prinicipalele realizări din timpul mandatelor sale şi a precizat  că în perioada următoare este nevoie de consolidarea statului de drept, prin utilizarea resurselor financiare pentru crearea de noi locuri de muncă, o nouă lege a sănătăţii, revizuirea Constituiţiei, introducerea votului prin corespondenţă, consolidarea justiţiei şi altele.

La întâlnirea regională a PMP au fost prezenţi aproximativ 600 de delegaţi ai PMP din judeţele Timiş, Caraş Severin, Bihor, Hunedoara, şi Arad, mai informează corespondentul RRA.
 Autor:
Alina Bujancă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza