Traian Băsescu îşi îndeamnă candidaţii să aibă mentalitate de învingător

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, i-a sfătuit pe candidaţii partidului din judeţul Botoşani să intre în competiţia electorală cu mentalitate de învingători.

Adăugat: 9 Mai 2016
Ultima actualizare:9 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu, preşedintele PMP
trimite pe mail

După cum transmite corespondentul Radio România Actualităţi, Gina Poenaru, liderul PMP a spus că important este modul de prezentare a programului electoral. 

"Acesta este gândul pe care trebuie să-l ai. Că ţi se va întâmpla să câştigi sau nu este altă poveste. Plecând cu mentalitatea de învingător, poţi să iei locul doi, dar într-o competiţie intri cu gândul că tu vei fi câştigătorul şi gândul ăsta îţi va aduce foarte multe procente şi foarte multă energie în plus. Nu aveţi nici un motiv să nu intraţi în această competiţie cu gândul că o veţi câştiga", a spus liderul PMP.

PNL, în faţa unui test important

PNL se află în faţa unui test important - le-a transmis secretarul general al partidului, Ilie Bolojan, candidaţilor la alegerile locale. De dezvoltarea oraşelor depinde siguranţa locurilor de muncă - mai spunea Ilie Bolojan la Constanţa. 

"Cred că partidul nostru, ca ofertă pentru administraţiile locale, trebuie sa susţină nişte proiecte prioritare, nu să împrăştiem puţinii bani pe care-i are această ţară pe tot felul de proiecte mici, în aşa fel încât să asigurăm conectarea marilor oraşe şi a României la Uniunea Europeană. Un al doilea lucru important este să susţinem agricultura româneasca, să susţinem cultivarea terenurilor şi procesarea produselor agricole ale României în ţara noastră", a afirmat Bolojan, citat de reporterul Mona Constantinescu.

Gabriela Firea: Să facem Bucureştiul să respire

Gabriela Firea este candidatul PSD-UNPR la Primăria Muncipiului Bucureşti.

Ea susţine că primarul este cel care trebuie să ia măsuri pentru ca aerul din Capitală să fie curat. Finalizarea lucrărilor ce generează restricţii de trafic şi poluează este o urgenţă. 

"Nu putem să spunem că suntem la nivel occidental, mai avem fiecare dintre noi de făcut foarte multe lucruri. Şi cel mai grav este faptul că Bucureştiul pare un şantier care nu se mai termină, iar toate aceste investiţii care au început şi au trenat şi nu s-au finalizat ne fac viaţa mai grea. Asta este datoria noastră, a celor care vom intra în pâine de pe 6 iunie, să facem Bucureştiul să respire!", a îndemnat candidata PSD-UNPR, potrivit redactorului RRA Mugur Mihăiţă.

Candidatul ALDE la Primăria sectorului 3, Elena Petrescu propune creşterea  numărului de creşe şi grădiniţe

Candidatul ALDE la Primăria sectorului 3, Elena Petrescu, îşi propune să modernizeze pieţele din sector, să construiască locuinţe sociale şi să ia măsuri pentru a facilita accesul cetăţenilor de etnie romă la educaţie. 

"În sectorul 3, există la momentul acesta o deficienţă în ceea ce priveşte numărul creşelor şi grădiniţelor. Am schiţat şi vom merge mai departe cu un program foarte bine pus la punct în privinţa programelor şcolare şi nu numai pentru cei de etnie romă, în ideea de a-şi trimite copiii la şcoală. Acest lucru să fie susţinut de administraţia locală", consideră Elena Petrescu. 

Redactorul Radio România Actualităţi, Petruţa Dinu, aminteşte că declaraţia a fost făcută cu prilejul Zilei internaţionale a romilor.

Bogdan Diaconu, candidatul Partidului România Unite, pledează pentru fluidificarea transporturilor

Priorităţile candidatului Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, pentru Primăria Bucureştiului     RADOR

Pentru Bogdan Diaconu, candidatul Partidului România Unită la Primăria Bucureştiului, gratuitatea pe transportul public de suprafaţă şi introducerea benzilor unice constituie priorităţi.

Într-un comunicat de presă, Bogdan Diaconu spune că în acest fel s-ar reduce poluarea şi s-ar fluidiza traficul.

 "Oamenii generează schimbarea" - spunea Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul pentru primăria capitalei.

El crede că şansele sale de a câştiga alegerile depind de cetăţeni, care pot accepta că apar oameni noi capabili de o schimbare. 

"O să vedem dacă s-a acumulat masa critică pentru ca vechiul mod de a se face politică să fie înfrânt sau nu. Noi credem că se poate acum şi chemăm oamenii din Bucureşti care s-au săturat de modul în care s-a făcut politică, să vină alături de noi. Totul este ca ei să aibă credinţa că mergând la vot şi votând într-un fel şi semenul lor va face la fel şi  ei împreună sunt capabili să genereze schimbarea", a spus Nicuşor Dan.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
9 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza