Traian Băsescu, fost preşedinte al României

"Eu vă garantez că voi rămâne un politician extrem de incomod, extrem de incomod, fără să vreau război, dar niciodată nimeni nu o să-mi închidă gura."

Adăugat: 9 Octombrie 2015
Ultima actualizare:9 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: arhiva- fostul preşedinte al României, Traian Băsescu
trimite pe mail

Traian Băsescu a explicat,  azi, într-o conferinţă de presă, că a luat decizia de a se înscrie în PMP, în principal pentru răspunde "discreditării" la care este supus din data de 22 decembrie 2014.

Acesta a spus că "viaţa îl obligă" să facă acest lucru, explicând că cel mai important motiv pentru care a luat decizia de reintra în viaţa politică este campania "furibundă" declanşată împotriva sa, imediat după încetarea celui de-al doilea mandat de preşedinte al României.

Traian Băsescu a mai spus că "propriile sale păţanii" l-au determinat să se înscrie în partid şi a subliniat că va rămâne un "politician extrem de incomod" şi că niciodată cineva "nu o să-i închidă gura".

"Eu vă garantez că voi rămâne un politician extrem de incomod, extrem de incomod, fără să vreau război, dar niciodată nimeni nu o să-mi închidă gura. Tactica asta s-a mai aplicat şi înainte să devin preşedinte, văd că imediat ce mi-am terminat mandatul de preşedinte a fost reînviată, ceea ce înseamnă că am avut dreptate atunci când am spus că nu am înfrânt sistemul, ci doar l-am îngenunchiat".

AUDIO declaraţia integrală pe prima pagină, în playerul AUDIOAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
9 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza