Traian Băsescu, fost preşedinte al României

"Domnule preşedinte Iohannis, domnule prim-ministru Ponta, ştiu că este weekend, dar ministrul de finanţe al României a fost pus sub învinuire pentru presupuse fapte de corupţie (nu spun că este vinovat)".

Adăugat: 15 Martie 2015
Ultima actualizare:15 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu, fostul preşedinte al României
trimite pe mail

Într-o postare pe Facebook, Traian Băsescu le cere preşedintelui României, Klaus Iohanis şi premierului Victor Ponta remanierea ministrului Finanţelor, Darius Vâlcov.

"Domnule preşedinte Iohannis, domnule prim-ministru Ponta, ştiu că este weekend, dar ministrul de finanţe al României a fost pus sub învinuire pentru presupuse fapte de corupţie (nu spun că este vinovat). Vă rog, înţelegeţi că orice oră întârziere în remanierea ministrului de Finanţe Vâlcov are efecte grave de credibilitate politică în exterior, pe pieţele financiare, dar şi pe cursul de schimb. Faceţi remanierea domnului Vâlcov înainte de ziua de luni", a scris fostul preşedinte al României, Traian Băsescu pe Facebook.

În opinia acestuia, demisia ar fi putut aştepta până luni, dacă ar fi fost vorba despre ministrul de la Cultură, Mediu, Transporturi, Tineret şi Sport.

Postarea de pe Facebook

 

Amintim că vineri seara, DNA a decis urmărirea penală faţă de ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, pentru trafic de influenţă în calitate de primar al municipiului Slatina.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza