Traian Băsescu a demisionat din funcţia de preşedinte PMP

Într-o postare pe o reţea de socializare, Traian Băsescu a precizat că şi-a atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi de a duce PMP în Parlament.

Adăugat: 1 Februarie 2017
Ultima actualizare:1 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu
trimite pe mail

Traian Băsescu a demisionat din funcţia de preşedinte PMP şi a anunţat că va rămâne senator şi simplu membru de partid.

ÎIntr-o postare pe o reţea de socializare, Traian Băsescu a precizat că şi-a atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi de a duce PMP în Parlament.

În consecinţă, adăuga el, va declanşa procedurile de predare a ştafetei către colegii săi  care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului, informează redactorul RRA, Alina Bordeiaşu.

"Sincer, cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi mi-am încheiat şi misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară.
În 2014, Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul European.
La legislativele din 2016, Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul României.
Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generaţie de politicieni să poate să construiască un partid puternic.
Eu consider că, de azi, în
cepând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi voi declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului.
Să avem zile bune.
PS-să nu înțelegeți greşit, voi rămâne senator PMP şi membru al acestui partid, dar cei care vor conduce partidul pentru alegerile din 2019-2020 trebuie să-l preia de pe acum. Chiar evoluţia politică din ţară, cere oameni noi"
, scrie preşedintele pe Facebook.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza