Toader: Am convingerea că raportul MCV va fi echilibrat şi obiectiv

Ministrul Tudorel Toader speră că raportul MCV va constata evoluţiile României în îndeplinirea celor 12 recomandări ale Comisiei Europene.

Adăugat: 8 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:18 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Tudorel Toader, ministrul Justiţiei. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi-a exprimat convingerea că raportul intermediar referitor la Mecanismul de Cooperare şi Verificare în domeniul justiţiei din România, care urmează să fie publicat de Comisia Europeană, va fi unul echilibrat şi obiectiv.

El a spus că a avut, ieri, întrevederi la Bruxelles, inclusiv cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Printre temele discutate cu acesta au fost evoluţiile înregistrate în cadrul raportului de monitorizare a justiţiei şi prezentarea obiectivă a soluţiilor legislative propuse prin proiectul de modificare a legilor justiţiei.

"Urmează să fie redactat şi publicat raportul intermediar privind stadiul îndeplinirii fiecăreia din cele 12 recomandări ale MCV-ului. Personal, exprim convingerea că va fi un raport de parcurs intermediar, un raport echilibrat, obiectiv, care să constate respectivele evoluţii, repet, în îndeplinirea fiecăreia din cele 12 recomandări", a spus Toader.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
8 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:
18 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza