Tinel Gheorghe, liderul deputaţilor PDL

"Domnul preşedinte Băsescu are obligaţia să-l descopere pe cel care este ofiţerul acoperit. Noi spunem cu toată convingerea că domnul Klaus Iohannis nu are nicio legătură cu ceea ce spune preşedintele".

Adăugat: 10 Septembrie 2014
Ultima actualizare:10 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, a declarat miercuri că preşedintele Traian Băsescu "are obligaţia" să-l descopere pe ofiţerul acoperit dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale.

El a susţinut că preşedintele PNL, candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, "nu are nicio legătură" cu ceea ce spune şeful statului.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu are obligaţia să-l descopere pe cel care este acoperit. Noi spunem cu toată convingerea că domnul Klaus Iohannis nu are nicio legătură cu ceea ce spune preşedintele. Dacă domnia sa are informaţii că altcineva ar îndeplini această 'calitate', atunci să spună, dar eu ştiam că sunt vreo cinci. La care s-a referit domnul preşedinte?", a spus deputatul PDL, Tinel Gheorghe, citat de Agerpres.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că înainte de a-şi depune candidaturile cei care candidează la Preşedinţie ar trebui să menţioneze în CV dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi, arătând că ştie că printre aceştia există oameni care ar avea astfel de lucruri de ascuns.


 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
10 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza