Tăriceanu s-a înscris în competiția pentru Primăria Capitalei

Călin Popescu Tăriceanu a spus că propune un proiect de anvergură, care să cuprindă atât modernizarea Capitalei, cât şi a localităţilor din apropiere.

Adăugat: 18 August 2020
Ultima actualizare:18 August 2020

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu la depunerea candidaturii. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a depus, astăzi, candidatura la funcţia de primar general al Capitalei.

El a spus că propune un proiect de anvergură, care să cuprindă atât modernizarea Capitalei, cât şi a localităţilor din apropiere.

Călin Popescu-Tăriceanu: Experienţa pe care am căpătat-o ani şi ani de zile în funcţiile publice, şi mă refer în calitate fie de ministru al industriei şi comerţului, la mijlocul anilor '90, apoi de prim-ministru în perioada 2004-2008, sigur şi experienţa de la conducerea Senatului îmi este foarte utilă, cred că această experienţă pe care am câştigat-o poate să fie şi trebuie să fie pusă în slujba cetăţenilor, în slujba oraşului Bucureşti, de la care şi eu la rândul meu am primit foarte mult, pentru că sunt născut, crescut aici, educat aici şi îmi doresc ca Bucureştiul să devină o mare metropolă.

Astăzi este ultima zi pentru înscrierea la Birourile Electorale a candidaturilor pentru alegerile locale programate să aibă loc pe 27 septembrieAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 August 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza