Tăriceanu: Preşedintele, prin referendum, pune României eticheta de ţară coruptă

Preşedintele Senatului susţine că, prin propunerea de referendum, Iohannis pune României eticheta de ţară coruptă, care nu corespunde realităţii.

Adăugat: 24 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:24 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului
trimite pe mail

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu arată că i se pare extrem de păgubos că preşedintele, prin propunerea de referendum, pune o etichetă definitiv pe România,care nu este corespunzătoare realităţii, şi anume că România e o ţară coruptă.

În România există corupţie cum există în toate ţările din lume, e un fenomen care trebuie combătut, dar cred că în felul acesta preşedintele face o greşeală strategică şi dăunează mult percepţiei pe care şi românii şi străinii o au despre ţara noastră mai menţionează copreşedintele ALDE pe Facebook.

Postarea lui Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook:

"Ce mi se pare extrem de păgubos este că preşedintele, prin propunerea de referendum, pune o etichetă definitiv pe România, o etichetă nedorită, care nu este corespunzătoare realităţii, şi anume că România e o ţară coruptă. În România există corupţie cum există în toate ţările din lume, e un fenomen care trebuie combătut, dar cred că în felul acesta preşedintele face o greşeală strategică şi dăunează mult percepţiei pe care şi românii şi străinii o au despre ţara noastră".Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza