Tăriceanu: Premierul Dăncilă se bucură de toată încrederea mea

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declară că premierul Viorica Dăncilă se bucură de toată susţinerea şi încrederea sa, atât la nivel politic cât şi instituţional.

Adăugat: 20 Mai 2018
Ultima actualizare:20 Mai 2018

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu, președinte al Senatului
trimite pe mail

Tăriceanu a spus, ieri, la Timişoara, că gestul liderului PNL, Ludovic Orban, care a depus plângere împotriva şefului executivului, depăşeşte graniţele luptei politice.

"Este în mod evient pentru mine o încercare disperată a statului paralel de a îşi menţine controlul asupra politicii din România. Aceste încercări pe care le vedem puse în operă de oameni precum Ludovic Orban conving că sunt încercările disperate pe ultima sută de metri a celor care au acumulat putere ilegitimă în România şi care vor să şi-o păstreze. Putere, influenţă în toate sferele societăţii", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Vă reamintim că, în urmă cu două zile, liderul PNL, Ludovic Orban, a depus plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă pe care o acuză de înaltă trădare, pentru că i-ar fi prezentat preşedintelui informaţii cu rea credinţă şi ar fi divulgat secrete de stat.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Mai 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza