Tăriceanu îl invită pe preşedintele CSM la o discuţie cu conducerea Senatului

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a adresat o invitaţie preşedintelui CSM, Marius Tudose, şi membrilor Consiliului de a participa la o întâlnire cu conducerea Senatului.

Adăugat: 29 Aprilie 2015
Ultima actualizare:29 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului
trimite pe mail

O decizie în acest sens a fost luată de Biroul Permanent cu unanimitate de voturi.

Potrivit invitaţiei transmise CSM, conducerea Senatului consideră că dezbaterile ar trebui să arate care sunt problemele cu care se confruntă Consiliul în relaţia cu Parlamentul, dar şi care sunt aspectele care preocupă legislativul în relaţia cu autoritatea judecătorească.

"Propunerea noastră este ca în luările de cuvânt să fie exprimate opinii şi să fie adresate întrebări. De asemenea, vă propunem ca reprezentanţii mass media să participe doar la deschiderea şedinţei, inclusiv la discursurile de deschidere ale preşedinţilor Senatului şi CSM. Propunem ca întâlnirea noastră să nu se încheie printr-o rezoluţie sau printr-un comunicat de presă, ceea ce nu exclude libertatea fiecărui participant de a se exprima ulterior în fata reprezentanţilor mass media.

În viziunea Biroului Permanent al Senatului, dezbaterile ar trebui să scoată în evidenţă problemele cu care se confruntă CSM în general, dar şi în particular, în relaţia cu Parlamentul în egală măsură, membrii Biroului Permanent al Senatului vor aduce în discuţie o serie de aspecte care preocupă Legislativul în relaţia cu autoritatea judecătorească", se scrie în document.

AICI Scrisoarea deschisă adresată preşedintelui CSMAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
29 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza