Sute de români îi aduc un ultim omagiu Reginei Ana

Sute de oameni continuă să vină la Palatul Regal din Bucureşti pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Ana. În curtea clădirii sunt zeci de buchete de flori şi lumânări.

Adăugat: 11 August 2016
Ultima actualizare:11 August 2016

Politica Romaneasca
Foto: Omagiu pentru Regina Ana. Foto: Daniela Mănuţă
trimite pe mail

Oameni de toate vârstele vin la Palatul Regal din Bucureşti pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Ana.

Printre ei l-am întâlnit şi pe Andrei Ştefan, unul dintre tinerii care au venit la Palatul Regal.

"Cred că este un gest pe care ar trebui să-l facă fiecare om, fiecare român care are posibilitatea să ajungă aici, măcar un ultim omagiu pentru această doamnă a României şi să te gândeşti la tot ceea ce a realizat sau tot ceea ce a încercat să facă pe parcursul vieţii", a spus Andrei Ştefan.

Oamenii lasă candele aprinse şi coroane de flori atât în curtea Palatului Regal, dar şi în faţa Palatului, sunt sute de buchete de flori şi candele aprinse, este o atmosferă apăsătoare, se observă pe chipurile celor care vin aici emoţie, dar şi multă tristeţe.

Nu au fost înregistrate incidente, pentru asigurarea ordinii publice sunt la faţa locului reprezentanţi ai Jandarmeriei Capitalei.

Cei care doresc să vină aici să-i aducă un ultim omagiu reginei Ana sunt rugaţi de reprezentanţii Casei Regale să se îmbrace în ţinută corespunzătoare în culori închise, să nu vină însoţiţi de copii sub şapte ani şi nici cu bagaje voluminoase.

Până diseară la ora 22:00 pot veni oamenii aici, dar şi mâine între orele 8-22.

De asemenea, cei care doresc pot scrie în cartea de condoleanţe care este deschisă încă de săptămâna trecută aici la Palatul Regal.Autor:
Daniela Mănuţă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
11 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza