Sute de persoane au vizitat Pavilionul României la Expo Milano

Personalităţi culturale, politice şi economice au trecut pragul pavilionului ţării noastre de la Expo Milano 2015, cu ocazia sărbătoririi Zilei României.

Adăugat: 30 Iulie 2015
Ultima actualizare:30 Iulie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Câteva sute de persoane, printre care şi personalităţi culturale, politice şi economice, au vizitat ieri pavilionul ţării noastre de la Expo Milano 2015, cu ocazia sărbătoririi Zilei României.

Manifestările de acest gen sunt un bun prilej pentru stimularea spiritului investiţional şi antreprenorial prin schimb de idei, iar Expo Milano a prilejuit şi iniţierea unor proiecte de colaborare cu oameni de afaceri italieni, încurajându-i să-şi dezvolte afaceri în Romania, a subliniat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a ţării noastre, Mihai Daraban.

Ca număr de societăţi străine, Italia este pe primul loc în România, nu din punct de vedere al relaţiei bilaterale de comerţ.

Este al doilea partener al nostru, din UE şi din lume, pentru că avem la ora actuală, conform statisticilor, la 31 mai 2015 avem 40.549 de societăţi cu capital italian. 

Radio România, care este partener media, a fost reprezentată de preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu.
 Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
30 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza