Susţinere pentru ministrul Carmen Dan pe reţelele de socializare

Mai mulţi membri ai partidului şi-au exprimat susţinerea pentru ministrul de interne, Carmen Dan, pe reţelele de socializare.

Adăugat: 12 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:12 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a reacţionat până acum nici la declaraţia ministrului Carmen Dan, nici la cele anterioare ale premierului.

Însă, pe reţelele de socializare, mai mulţi membri ai partidului şi-au exprimat susţinerea pentru ministrul de interne.

Unii au cerut întrunirea de urgenţă a Comitetului Executiv pentru a discuta despre situaţia din partid şi chiar despre o eventuală schimbare a Guvernului.

Cea mai recentă şi cea mai dură reacţie la adresa premierului Mihai Tudose a venit aseară de la deputatul Cătălin Radulescu.

Parlamentarul social-democrat, ce a revenit în atenţia presei la sfârşitul anului trecut pentru iniţiativele sale legislative controversate, a scris pe Facebook că PSD ar trebui să îşi retragă sprijinul politic pentru primul ministru.

Şi secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, consideră că nu se impune demisia lui Carmen Dan din funcţia de ministru de interne.

Susţinere pentru Carmen Dan a venit, ieri, şi din partea şefei organizaţiei de femei a PSD, europarlamentarul Viorica Dancilă.

În tot acest timp, liderul partidului, Liviu Dragnea, nu a comentat nici declaraţia de aseară a ministrului Carmen Dan, şi nu a reacţionat nici la declaraţiile anterioare ale premierului.

El a avut, ieri, întâlniri, la Suceviţa, cu liderii locali importanţi ai partidului.

Vicepreşedintele PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, despre rezultatul acestor discuţii. 

"Vreau să spun că toţi cei prezenţi, ţinând cont de contextul şi tulburările care apar în media au făcut un îndemn la echilibru, la unitate, la stabilitate", a spus Alexandru Rădulescu.

Astăzi, preşedintele PSD are programate întâlniri cu conducerile PSD Bacău şi Botoşani.

Apoi va discuta şi cu liderii filialelor Neamţ şi Vaslui.

 Autor:
Ciprian Sasu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
12 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza