Surprize culturale la Târgul Gaudeamus de la Craiova

Cea de-a patra zi a Târgului de Carte "Gaudeamus" de la Craiova, organizat de Radio România, le oferă vizitatorilor noi evenimente culturale, lansări de carte, concursuri şi dezbateri, dar şi o inedită prezentare de modă.

Adăugat: 27 Februarie 2016
Ultima actualizare:27 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Târgul de Carte Gaudeamus la Craiova
trimite pe mail

Urmează o zi de weekend în care publicului craiovean îi vor fi prezentate alte apariţii editoriale între care volulul "Marin Sorescu în documente inedite",  semnat de Maria Ionică şi George Sorescu, "Mioriţa - dosarul mitologic al unei capodopere", de Petru Ursache, "Sfinţii închisorilor. 28 de biografii exemplare", volum coordonat de Cezarina Condurache, volume de poeme semnate de Aurelian Zisu, Anton Jurebie şi Claudia Marcu şi multe altele.

Poliţistul Marian Godină care a devenit cunoscut datorită textelor amuzante postate pe Facebook în care prezintă întâmplări din viaţa de poliţist rutier, îşi va lansa prima sa carte "Flashuri din sens opus" şi la Craiova în cadrul Târgului de Carte "Gaudeamus".

După orele prânzului vor fi premiaţi elevii din întreaga zonă a Olteniei care au obţinut rezultate deosebite la concursuri internaţionale, dar şi cadrele didactice care i-au sprijinit.

Cei prezenţi în cadrul Târgului "Gaudeamus" de la Craiova se vor bucura şi de o prezentare a Casei de Modă Ilinca din Craiova, iar la finalul acestei zile încă un moment mult aşteptat: Tombola "Gaudeamus".Autor:
Simona Lica, Radio Oltenia Craiova
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
27 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza