Stănescu: Există fonduri pentru dezvoltare locală

Vicepremierul Paul Stănescu a anunţat că, pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală, suma prevăzută în buget este de 2,750 miliarde lei.

Adăugat: 9 Septembrie 2018
Ultima actualizare:9 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Paul Stănescu
trimite pe mail

Există suficiente fonduri pentru derularea programelor naţionale de dezvoltare locală, a declarat, ieri, vicepremierul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice.

La o întâlnire cu primarii din judeţul Hunedoara, el a anunţat că pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală suma prevăzută în buget este de 2,750 miliarde lei.

"Practic, este programul cel mai important care funcţionează la ora asta şi funcţionează foarte bine şi vom avea bani pentru toate programele pe care le avem în cadrul ministerului pe care eu îl coordonez, bani suficienţi pentru ca să plătim toate facturile care vor veni pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi I şi II", a susținut Paul Stănescu.

La discuţiile cu primarii din judeţul Hunedoara au mai fost prezenţi ministrul românilor de pretutindeni, Natalia Intotero, cel al apărării Mihai Fifor, ministrul turismului Bogdan Trif şi parlamentari din judeţ.

Vicepremierul Paul Stănescu va fi astăzi, la Ţebea, pentru ceremoniile dedicate lui Avram Iancu, după cum transmite corespondentul RRA, Ilie Pintea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
9 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza