Sorin Roşca Stănescu, exclus din PNL

Biroul Politic Naţional al PNL a decis luni excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu.

Adăugat: 11 Noiembrie 2013
Ultima actualizare:11 Noiembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Conducerea PNL a decis luni, în şedinţa BPN, excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat această propunere, în urma acuzelor publice adresate de acesta preşedintelui Traian Băsescu pe tema finanţării campaniei Alianţei DA.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că propunerea sa de excludere din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu a fost aprobată, urmând ca decizia să fie validată în Delegaţia Permanentă a PNL. 

"A fost dezbătută şi supusă votului solicitarea mea de excludere a senatorului Sorin Roşca Stănescu şi BPN, prin vot secret, a adoptat această propunere. Ea va fi înaintată Delegaţiei Permanente, parlamentarii partidului sunt excluşi în ultima fază de Delegaţia Permanentă, dar numai la propunerea BPN", a declarat Antonescu, la finalul şedinţei BPN a PNL.
    
El a precizat că Delegaţia Permanentă va fi convocată "cât de curând".
    
Crin Antonescu a spus că au fost colegi din conducerea partidului care au fost împotriva excluderii, pledând pentru o sancţiune blândă.
    
"Am rămas convins de argumentele mele, dar bineînţeles că au fost colegi care au considerat că nu s-ar impune o decizie precum cea pe care am propus-o. Oamenii...miloşi", a susţinut Antonescu.

Potrivit lui liberalului, decizia de excludere a lui Sorin Roşca Stănescu a fost adoptată de BPN cu ''suficiente voturi'', respectiv 47 "pentru", cinci "împotrivă" şi două nule.
    
El a reiterat faptul că falsul este inacceptabil pentru PNL.
    
Conform Statutului PNL, decizia de excludere adoptată de Biroului Politic Naţional urmează să fie supusă votului Delegaţiei Permanente a PNL.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
11 Noiembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza