Şerban Nicolae: Nu găsesc nicio utilitate în ceea ce declară Victor Ponta

Preşedintele Comisiei juridice din Senat, Şerban Nicolae a anunţat că subiectele care vor fi discutate la şedinţa Comitetului Executiv al PSD vizează organizarea internă a partidului,alegerile parţiale locale şi strategia PSD.

Adăugat: 5 Aprilie 2017
Ultima actualizare:5 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Şerban Nicolae, senator PSD
trimite pe mail

Cu toate acestea senatorul PSD, Şerban Nicolae a admis că este posibil, ca la reuniunea conducerii PSD, care va avea loc, mâine, la Sinaia, să existe o temă de discuţie şi în privinţa fostului premier şi lider al social-democraţilor, Victor Ponta.

"Din punctul meu de vedere, nu găsesc nicio utilitate în ceea ce declară Victor Ponta. El a spus că replică la nişte atacuri. Nu mi-a făcut impresia asta. Mă rog, e greu de spus cine a dat primul. Dacă tot stăm să urmărim aşa să vedem cine a spus primul nu ştiu ce, pare neserios. Din punctul meu de vedere, sigur nu fac bine aceste dialoguri purtate prin intermediul declaraţiilor de presă sau prin mediul on-line PSD, care are cu totul altă răspundere mai ales în această perioadă, fiind partid de guvernământ. N-ai cum să discuţi în acelaşi timp şi de salarii şi de pensii şi de legea salarizării unitare şi să bagi şi nişte paraziţi legaţi de relaţiile personale, de nu ştiu ce partide de pescuit, sticle de vin şi alte asemenea", a afirmat, la Senat, Şerban Nicolae.

De asemenea, Şerban Nicolae nu a exclus posibilitatea ca la Sinaia să se discute şi despre deciziile ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

În context, senatorul PSD a subliniat că niciun  politician al coaliţiei aflate la guvernare nu va solicita retragerea sprijinului politic acordat şefului de la Justiţie, informează readctorul RRA, Alina Stănuţă.


 Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza