Senatul României intră în vacanţă

Vicepreşedintele Senatului, Dan Radu Ruşanu a declarat că în perioada 1-19 noiembrie senatorii nu vor veni la lucru, întrucât aceştia vor merge în circumscripţiile electorale.

Adăugat: 29 Octombrie 2012
Ultima actualizare:29 Octombrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Senatul va avea şedinţe de plen luni şi marţi, urmând ca miercuri, 31 octombrie, să se desfăşoare o şedinţă comună a celor două Camere reunite ale Parlamentului, prilej cu care se va audia alocuţiunea Preşedintelui Parlamentului European, domnul Martin Schulz.

Vicepreşedintele Senatului a precizat că Biroul Permanent a hotărât ca după şedinţa de miercuri şi până pe data de 19 noiembrie senatorii să lucreze în circumscripţiile electorale, iar programul comisiilor permanente să fie stabilit de birourile acestora, în funcţie de problemele care vor face obiectul ordinii de zi.
 
Tot până pe 19 noiembrie se va dezbate şi aviza, în cadrul Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială, Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital şi Comisiei pentru drepturile omului, culte şi minorităţi, propunerea legislativă avansată de deputatul Cornel-Cristian Resmeriţă referitoare la modificarea Legii privind sistemul unitar de pensii publice.

De asemenea, vicepreşedintele Senatului a precizat că toate deplasările externe ale Senatului, pentru actuala sesiune legislativă, au fost anulate, datorită condiţiilor obiective ce ţin de restricţiile bugetare.
 
Campania electorală pentru alegerile parlamentare 2012 începe pe 9 noiembrie.


Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
29 Octombrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza