Senatul a primit cererea DNA de reţinere şi arestare a lui Dan Şova

Cererea procurorilor anticorupţie privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului PSD, Dan Şova, a ajuns astăzi, la Senat.

Adăugat: 20 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:20 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Dan Şova, senator PSD
trimite pe mail

Urmează ca Biroul Permanent al Senatului să o analizeze în şedinţa de luni şi să o transmită Comisiei juridice pentru formularea unui raport.

Dan Şova este acuzat într-un nou dosar de trafic de influenţă.

Anchetatorii susţin că Dan Şova ar fi pretins şi primit 100.000 de euro de la o persoană denunţătoare pentru a-l convinge pe Mihai Bălan să încheie în calitatea sa de director al centralei termice vâlcene un contract de asistenţă juridică.

Din această sumă 40.000 de euro ar fi fost folosiţi de Dan Şova pentru stingerea unei datorii, după cumpărarea unui imobil în Bucureşti.

În dosar, a fost reţinut Mihai Bălan, director general al CET Govora, pentru abuz în serviciu în formă continuată (două acte materiale), urmând a fi prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

COMUNICATUL DNA

Dan Şovaa fost deja trimis în judecată într-un alt dosar de corupţie, între alţii, împreună cu fostul premier Victor Ponta.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
20 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza