Şedinţa de guvern, amânată pentru joi

Prima şedinţă a guvernului Grindeanu după demisia miniştrilor programată la această oră a fost amânată, potrivit unor surse guvernamentale, citate de redactorul RRA, Petruţa Obrejan.

Adăugat: 20 Iunie 2017
Ultima actualizare:20 Iunie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Sedinta de guvern  se amână pentru ziua de joi, când  premierul, Sorin grindeanu este convins ca toti ministrii vor participa la intâlnirea săptamânală, a anuntat cu putin timp în urmă la Palatul Victoria, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

Miniştrii urmau  un proiect de ordonanţă ce vizează aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România.

Nu se ştie însă deocamdată câţi dintre miniştrii demisionari vor participa, dar noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta a spus că la reuniune vor veni inclusiv împuterniciţi sau secretari de stat şi secretari generali din ministere.

Potrivit surselor, şedinţa nu a putut începe pentru că secretarului de stat Mariana Mot, căruia ministrul Justitiei, Tudorel Toader i-a delegat atribuţiile, a anuntat  ca i s-a facut rău şi nu poate participa la întrunirea  Executivului. Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza