Se ascut cuțitele în PNL

Ludovic Orban și Florin Cîțu se luptă pentru șefia PNL și încearcă să-și atragă cât mai mulți susținători pentru congresul din 25 septembrie.

Adăugat: 1 August 2021
Ultima actualizare:1 August 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a avertizat, sâmbătă, la Tulcea, pe candidatul său la şefia partidului, premierul Florin Cîţu, că liberalii nu-şi schimbă uşor opţiunea şi a spus că are încredere în decizia tuturor membrilor PNL care vor vota la congresul partidului de luna viitoare.

Prezent la Tulcea, la Conferinţa Judeţeană a PNL, Ludovic Orban a declarat: Victoria se va obţine pe 25 septembrie, ca urmare a deciziei libere a fiecărui delegat al PNL care va participa la congres. Sigur că uneori pare aşa, că mă duc la o conferinţă judeţeană, sala mă aplaudă şi preşedintele după, în concediu, scrie o postare pe Facebook că sprijină echipa Cîţu. Să nu-şi imagineze cineva că dacă preşedintele a scris o postare pe Facebook că se duce în echipa Cîţu baza PNL, primarii, consilierii judeţeni, consilierii locali îşi schimbă părerea de pe o zi pe alta. Eu am încredere în fiecare membru al PNL. Aveţi destinul PNL în mâna dumneavoastră pe 25 septembrie.

Premierul Florin Cîţu spune că data de 25 septembrie, când este programat congresul partidului, reprezintă un nou început pentru PNL.

În opinia sa, aceasta reprezintă o etapă necesară pentru ca Partidul Naţional Liberal să devină cel mai mare partid din Romania:

Florin Cîţu: Trebuie să ne recâştigăm electoratul nostru tradiţional, electoratul care crede în proprietatea privată care este sfântă şi în antreprenorul care este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum şi pentru asta bineînţeles că va trebui să ne întoarcem, să recâştigăm municipiile, oraşele. Da, vreau să câştigăm din nou Craiova, vreau să câştigăm din nou Braşovul, vreau să recâştigăm Timişoara, Alba, vreau să luăm sectoarele 3,4,5, dar şi sectorul 1 şi 2. Vreau să luăm Primăria Generală.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 August 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza