Săptămâna viitoare vor fi operate numiri la mai multe instituţii cheie

Coaliţia de guvernare a decis ca săptămâna viitoare să fie operate numiri în cadrul unor instituţii cheie, precum Autoritatea Electorală Permanentă, Banca Naţională, Institutul Cultural Român sau Autoritatea de Supreveghere Financiară.

Adăugat: 3 Martie 2017
Ultima actualizare:3 Martie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepremierul Daniel Constantin a precizat că pentru aceste funcţii toate partidele vor putea face propuneri, urmând ca în cadrul audierilor să se ţină cont de pregătirea fiecărui candidat.

De asemenea, tot săptămâna viitoare se va lua în discuţie şi situaţia de la cele două posturi publice de radio şi televiziune, a mai precizat Daniel Constantin.

"Aceste proceduri vor începe săptămâna viitoare. Tot săptămâna viitoare se va discuta probabil și situația de la radiodifuziune. Acolo sunt câteva lucruri pe care trebuie să le discutăm în comisiile de specialitate și vom începe procedurile astfel încât lucrurile acestea să se desfășoare cât mai repede și în cel mai scurt timp să avem persoana desemnată pentru aceste portofolii", a spus Daniel Constantin.

Aceste proceduri vor începe săptămâna viitoare. Tot săptămâna viitoare se va discuta probabil și situația de la radiodifuziune. Acolo sunt câteva lucruri pe care trebuie să le discutăm în comisiile de specialitate și vom începe procedurile astfel încât lucrurile acestea să se desfășoare cât mai repede și în cel mai scurt timp să avem persoana desemnată pentru aceste portofolii", a precizat Daniel Constantin. - See more at: https://www.realitatea.net/liderii-psd-si-alde-se-reunesc-azi-in-sedinta-coalitiei-de-guvernare-ce-decizii-se-iau_2038469.html#sthash.7CHfQJga.dpuf


Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
3 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza