Sănătatea şi deciziile summitului NATO de la Varşovia, pe masa CSAT

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în care se discută teme precum sistemul de sănătate şi implementarea deciziilor adoptate la Summitul NATO de la Varşovia, a început la Palatul Cotroceni.

Adăugat: 27 Septembrie 2016
Ultima actualizare:27 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Şedinţa CSAT
trimite pe mail

Situaţia din sistemul de sănătate şi aplicarea deciziilor summitului NATO de la Varşova sunt subiecte pe agenda reuniunii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, aflată în desfăşurare.

Pe ordinea de zi mai figurează teme precum evoluţiile din Orientul Mijlociu, situaţia operatorilor din industria de apărare şi evaluarea nivelului de securitate cibernetică a instituţiilor publice din România.

Şedinţa CSAT, condusă de preşedintele Klaus Iohannis, este una ordinară.

Din CSAT fac parte şi premierul Dacian Cioloş, ministrul Apărării, Mihnea Motoc, ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, ministrul Justiţiei, Raluca Prună, ministrul Economiei, Costin Borc, ministrul Finanţelor, Anca Dragu, directorul SRI, Eduard Hellvig, şeful Statului Major General, Nicolae Ciucă, consilierul prezidenţial pentru securitate naţională, Ion Oprişor, secretarul CSAT Mihai Şomordolea.

Generalul Silviu Predoiu îl înlocuieşte pe Mihai Răzvan-Ungureanu, după ce acesta a demisionat de la şefia SIE.

Ultima şedinţă a Consiliului a avut loc pe 26 iulie.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
27 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza