Rovana Plumb, Sevil Shhaideh și Răzvan Cuc au demisionat

Cei trei miniștri au decis să demisioneze ieri, în ședința Comitetului Executiv, care s-a terminat la miezul nopții.

Adăugat: 13 Octombrie 2017
Ultima actualizare:13 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea și Mihai Tudose
trimite pe mail

Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh au decis să demisioneze din guvern, a anunţat  liderul PSD, Liviu Dragnea, după încheierea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului, în care s-a discutat problema remanierii guvernamentale, propuse de premierul Mihai Tudose.

Liviu Dragnea a precizat că, deşi liderii PSD le-au solicitat amândurora să nu plece din executiv, atât Rovana Plumb, cât şi Sevil Shhaideh şi-au menţinut decizia de demisiona, pentru a nu afecta activitatea guvernamentală.

La rândul său, premierul Mihai Tudose a subliniat că situaţia actuală nu este un război în interiorul PSD.

Comitetul Executiv Naţional al partidului se va reuni din nou vineri, pentru o discuţie privind înlocuitorii miniştrilor demisionari.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a subliniat că s-au făcut multe greşeli pe care şi le asumă şi speră ca şi premierul Mihai Tudose să înveţe din acest episod.

Şi liderul PSD, şi Mihai Tudose au precizat că Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au demisionat pentru că nu mai puteau suporta presiunea la care au fost supuse.

În plus, Liviu Dragnea a declarat că, pe lângă cele două colege, miniştri ai dezvoltării şi ai fondurilor europene, a mai demisionat şi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.

Liderul PSD a apreciat activitatea acestuia şi a mai anunţat că mâine vor avea loc două şedinţe: una a coaliţiei, împreună cu partenerii din ALDE şi cea de-a doua, o nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, pentru a se găsi înlocuitori pentru cei trei miniştri demisionari.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
13 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza