Rovana Plumb despre demisia lui Victor Negrescu

Ministrul Rovana Plumb a vorbit despre demisia ministrului delegat pebtru afaceri europene, Victor Negrescu.

Adăugat: 11 Noiembrie 2018
Ultima actualizare:11 Noiembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Victor Negrescu
trimite pe mail

Ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, ar fi demisionat din funcţie, i-au precizat surse guvernamentale redactorului RRA, Petruţa Obrejan.

Întrebată de Radio România Actualităţi cum comentează gestul lui Victor Negrescu, ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, a răspuns că demisia este un act personal.

Rovana Plumb: Demisia este un act unilateral. Ce pot să vă spun este că guvernul este pregătit pentru preluarea preşedinţiei. Preşedinţia înseamnă un lucru în echipă. Exercitarea ei se face de către toţi miniştrii în frunte cu primul-ministru, iar în situaţia noastră pot să vă spun cu certitudine că suntem pregătiţi pentru a face faţă testului de maturitate politică prin exercitarea preşedinţiei rotative a UE.

La rândul său, ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, a calificat gestul lui Victor Negrescu drept o dovadă de imaturitate politică, în contextul în care, în mai puţin de două luni, România va prelua preşedinţia semestrială rotativă a Consiliului Uniunii Europene.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminita Voinea
Adăugat:
11 Noiembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza