Romeo Rădulescu: Zona metropolitană a orașului Râmnicu Vâlcea, prioritatea mea

Zona metropolitană va reprezenta una dintre principalele mele preocupări, a declarat candidatul social democrat pentru Primăria din Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu.

Adăugat: 14 Mai 2016
Ultima actualizare:14 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Romeo Rădulescu, candidatul social democrat pentru primăria din Rîmnicu Vâlcea
trimite pe mail

PSD Vâlcea şi-a lansat vineri candidaţii la alegerile locale din 5 iunie.

După cum transmite corespondentul RRA,  Ana Maria Cârstea, candidatul social democrat pentru Primăria din Râmnicu Vâlcea este Romeo Rădulescu.

Transportul şi învăţământul sunt printre prioriotăţile acestuia, dacă va fi ales primar.

"Zona metropolitană va reprezenta una dintre principalele mele preocupări. Accesul persoanelor către facilităţi, către municipiu, către locurile de muncă, iar al copiilor către învăţământ va fi o prioritate. De aceea, transportul metropolitan va trebui dezvoltat şi votat cu autobuze moderne", a susținut Romeo Rădulescu.

Flutur: Suceava poate câştiga din agricultură şi turism

Gheorghe Flutur candidează din partea PNL pentru funcţia de preşedinte ale Consiliului Judeţean Suceava.

El le-a vorbită alegătorilor din Fălticeni despre programul său electoral.

"Ce v-am propus în programul nostru pe infrastructură şi la capătul ei să dăm drumul la industrie alimentară. Dacă zona e frumoasă şi vin turişti, de ce să nu caştigi şi din turism? Pentru că Suceava poate câştiga din agricultură şi turism. Astea sunt două mari ramuri. Iar dvs sănătatea şi învăţământul. Veţi putea trăi şi aveţi bani dacă economia se învârte. Dacă economia nu se învârte, este o poveste", a susținut Gheorghe Flutur. (Declaraţie consemnată de Mihaela Buculei).

Stelian Damov vrea să facă un centru de artă pe amplasamentul Gării Obor

Candidatul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Primăria Sectorului 2 din capitală este Stelian Damov.

Redactorul RRA,  Mugur Mihăiţă a aflat ca reprezentantul ALDE doreşte ca pe actualul amplasament al gării Obor, să construiască un centru de artă multicultural.

"Gara Obor să se tranforme şi în locul ei, pe o suprafaţă de aproximativ 40 ha, să apară un muzeu al mobilităţii şi un centru cultural multiart - săli de spectacole şi galerii de artă, un centru de secolul XXI. Am constatat că în sectorul 2, la o populaţie de 360.000 de locuitori avem doar trei săli, cu tot cu ceea ce oferă teatrele independente", a spus Stelian Damov.

Raul Petrescu promite un spital de copii

Radu Petrescu este candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti.

În cazul în care va fi ales de cetăţeni, Raul Petrescu intenţionează să construiască un spital pentru copii.

"Reabilitarea Spitalului de pediatrie sau construcţia unui spital nou într-o zonă limitrofă. dar acest lucru poate fi văzut doar la acel moment, în funcţie de oportuntiăţile de finanţare europeană. Sigur că se impune acest lucru. Probabil că la momentul respectiv o să provoc un referendum local vizavi de ceea ce înseamnă consultarea populaţiei şi oportunitatea unei astfel investiţii. Dar nu vreau să mă lansez în promisiuni demagogice, pentru că au făcut-o alţii şi nu vreau să joc acelaşi rol de etern promitent", a susținut Raul Petrescu. (A consemnat Simona Uţă).

"Respect pentru comunitate", sloganul UDMR

UDMR propune pentru judeţul Maramureş o echipă bună, sub sloganul "Respect pentru comunitate", declară liderul judeţean al Uniunii, Vida Noémi.

"Avem deci o echipă puternică, alcătuită din tineri dar şi din generaţia cu mai mare experienţă în politică şi, de asemenea, avem un număr mare de doamne raportat la alegerile precedente. Avem medici, economişti, manageri, de toate profesiile. Deci, eu spun că echipa aceasta este o echipă bună pentru maghiarimea din oraşul Baia Mare, urmează doar ca alegătorii să prezinte la vot şi să aibă încredere în candidaţii noştri", a susținut Vida Noémi (A consemnat redactorul RRA,  Adrian Marchiş).

Iulian Nicușor Aramă vrea refacerea sistemului de termoficare în regim centralizat

Candidatul Partidul Social Românesc la funcţia de primar al municipiului Galaţi este Iulian Nicușor Aramă.

Are 48 de ani, este de profesie inginer și a fost pentru o perioadă de timp director al Electrica Galați.

Programul său electoral prevede reabilitarea arterelor de circulație, reamenajarea parcurilor, refacerea sistemului de termoficare în regim centralizat, crearea de noi locuri de muncă și înființarea zonei metropolitane Galați-Brăila, transmite redactorul Maria Măndiţă.

Agenda de astăzi candidaților

În Bucureşti candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Răzvan Mironescu, plantează pomi de la ora 12:00 în cartierul ANL - Brâncuşi Valea Doftanei.

La Galaţi are loc lansarea oficială a candidatului UNPR la Primăria municipiului, Raul Petrescu. Social-democraţii îşi lansează candidaţii în judeţul Timiş.

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, se află în turneu electoral în judeţul Prahova.

La ora 13:00 are programată o conferinţă de presă la sediul formaţiunii din Ploieşti.
 Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
14 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza