România şi Germania "vor avea un dialog intensificat"

Preşedintele Joachim Gauck şi premierul Dacian Cioloş au ajuns la concluzia că cele două ţări vor avea un dialog intensificat, pentru valorificarea construcţiei europene, punând în centrul acestuia dorinţele cetăţenilor lor.

Adăugat: 21 Iunie 2016
Ultima actualizare:21 Iunie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

România şi Germania vor avea un dialog intensificat, pentru valorificarea construcţiei europene, punând în centrul acestuia dorinţele cetăţenilor lor, este concluzia întrevederii de ieri, de la Guvern, dintre premierul Dacian Cioloş şi preşedintele federal german.

Extinderea cooperării economice bilaterale, dar şi oportunităţile pe care le oferă în prezent România pentru investitorii străini au fost alte subiecte prezentate, ieri, de premierul român oaspetelui german, anunţă un comunicat de presă.

Cei doi oficiali au avut o întrevedere la Palatul Victoria, iar prim-ministrul român i-a vorbit oaspetelui despre intenţia de a efectua în septembrie o vizită în Germania, în încercarea de a extinde cooperarea economică bilaterală.

Potrivit unui comunicat primit de la Guvern, preşedintele Joachim Gauck şi premierul Dacian Cioloş au ajuns la concluzia că cele două ţări vor avea un dialog intensificat, pentru valorificarea construcţiei europene, punând în centrul acestuia dorinţele cetăţenilor lor.

Preşedintele Germaniei efectuează până miercuri o vizită de stat în ţara noastră, la invitaţia omologului său român, Klaus Iohannis. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza