România celebrează Ziua NATO - 18 ani de apartenenţă la Alianţa Nord-Atlantică

Cu prilejul împlinirii a 73 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord, în România va avea loc o ceremonie militară la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie "Gemina" din Cluj-Napoca.

Adăugat: 3 Aprilie 2022
Ultima actualizare:3 Aprilie 2022

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Astăzi se împlinesc 73 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord, iar potrivit legislaţiei naţionale, România celebrează Ziua NATO - 18 ani de apartenenţă la Alianţa Nord-Atlantică.

Cu acest prilej va avea loc o ceremonie militară la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie "Gemina" din Cluj-Napoca, la care participă ministrul apărării naţionale, Vasile Dîncu şi evenimente organizate de Forţele Navale Române la bordul navelor militare din porturile Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea.

Într-un mesaj transmis ieri, Vasile Dîncu afirmă că aderarea la NATO a adus României cea mai solidă garanţie de securitate din istoria ţării, iar ţara noastră are acum o armată profesionistă, experimentată, care şi-a exersat capacităţile în misiuni în teatrele de operaţii.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Aprilie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza