România are o şansă să găzduiască Agenţia Europeană pentru Medicamente

În opinia ministrului Victor Negrescu, relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene pentru Medicamente ar aduce avantaje importante României.

Adăugat: 28 August 2017
Ultima actualizare:27 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Victor Negrescu, ministrul delegat pentru afaceri europene
trimite pe mail

România are o şansă să găzduiască, la Bucureşti, Agenţia Europeană pentru Medicamente,  a afirmat ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, precizând însă că este necesar ca toţi oficialii români să susţină această candidatură.

Într-o conferinţă susţinută, ieri la Alba-Iulia, Victor Negrescu a mai spus că Guvernul României oferă pentru găzduirea acestei agenţii condiţii foarte bune, dar din păcate imaginea ţării noastre nu a fost promovată aşa cum trebuie până acum, iar pentru creşterea şanselor, este necesară o acţiune diplomatică foarte intensă.

În opinia sa, relocarea la Bucureşti a acestei agenţii, care se află în prezent la Londra, ar aduce avantaje importante.

Este una dintre cele mai mari agenţii ale Uniunii Europene, cu aproape 900 de angajaţi, care organizează anual evenimente ce aduc aproximativ 40.000 de oameni.

Victor Negrescu şi a adăugat că agenţia este perfect autonomă şi că activităţile pe care le prestează sunt generatoare de mulţi bani.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 August 2017
Ultima actualizare:
27 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza