Robert Turcescu pledează pentru continuarea proiectelor lansate de Traian Băsescu

Candidatul PMP la Primăria Generală a Capitalei, Robert Turcescu, îşi propune să readucă performanţa în administraţie.

Adăugat: 6 Mai 2016
Ultima actualizare:6 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Robert Turcescu
trimite pe mail

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Generală a Capitalei, Robert Turcescu, îşi propune să readucă în Bucureşti performanţa în administraţie.

Un astfel de sistem a fost cel din perioada când Traian Băsescu era edil şef al Capitalei, este de părere Robert Turcescu.

"Bucureştenii vor înţelege că proiectele lansate de primarul general de atunci, Traian Băsescu, în perioada mandatului 2000-2004, trebuie urgent continuate. Dacă vă veţi întreba ce am eu şi nu au ceilalţi candidaţi la Primăria Municipiului Bucureşti, răspunsul meu este simplu: am alături de mine un om, este vorba de Traian Băsescu, care a făcut un proiect de administraţie performant şi performantă a fost această administraţie în perioada mandatului său la Primăria Municipiului Bucureşti", a spus Turcescu.
 
Cătălin Predoiu, candidatul PNL,  îşi propune să modernizeze şi să dezvolte Bucureştiul, dacă va ajunge primar general

Cătălin Predoiu, care candidează din partea PNL, a vorbit de nevoia bucureştenilor pentru o infrastructură modernă şi pentru un sistem de sănătate performant.

"Bucureştenii au nevoie de infrastructură, în egala măsură în care au nevoie de şcoli şi grădiniţe mai multe. Au nevoie de un sistem sanitar modern şi performant. Bucureştiul este un oraş în care cultura şi credinţele sunt la ele acasă. Bucureştiul este un oraş în care majoritarii şi minorităţile naţionale, de cultură, religioase, sunt la ele acasă", a spus candidatul PNL

Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, candidat la Primăria Capitalei, promite o administraţie transparentă la Primăria Municipiului Bucureşti

El anunţă că vrea o administraţie transparentă, în spiritul legii, şi înlăturarea oricărei forme de corupţie din Primăria Municipiului Bucureşti.
 
"Am lansat în dezbatere publică un program de guvernare locală pentru a putea să dezvoltăm oraşul nostru. Primul lucru pe care îl vom face: iniţierea unui audit pe cei 26 de ani de după 1989. Este nevoie de ordine, este nevoie de a impune puterea legii. Vom iniţia un program de creare de locuri de parcare - 12.000 de locuri de parcare în Bucureşti. Vom introduce un sistem de SMS parking. Strategia de campanie este foarte simplă, vom merge pe stradă, în Bucureşti, cel puţin, vom semna câte un contract cu fiecare cetăţean în parte", a arătat Diaconu.
 
Candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, vrea un sistem simplu de plată a taxelor şi impozitelor
 
Nicuşor Dan, vrea să organizeze un sistem simplu de plată a taxelor şi impozitelor.
 
El a mai spus  la o întălnire cu electoratul că vrea să rezolve problemele de la RADET şi să găsească soluţii pentru descongestionarea traficului în Capitală.
 
"Trebuie să simplificăm administraţia, ca să nu punem oamenii pe drumuri, să punem tot ce înseamnă informaţie despre Bucureşti într-un sistem informatic integrat. Al doilea pas, rezolvarea problemelor reale ale Bucureştiului: traficul cu şoseaua de centură, dezvoltarea RATB-ului. Să rezolvăm uriaşa problemă a RADET-ului şi soluţia este refacerea sistemului de producere prin centrale mai mici. Să stabilizăm problema spaţiilor verzi, clădirilor cu risc seismic. Şi, în fine, să punem Bucureştiul în competiţia globală, să îi dăm o identitate", a spus Nicuşor Dan.
 


Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza