Robert Turcescu este candidatul PMP la Primăria Capitalei

Robert Turcescu a declarat că a acceptat propunerea de a fi desemnat candidat al PMP la Primăria Capitalei întrucât crede cu tărie că este momentul unei schimbări a clasei politice.

Adăugat: 22 Aprilie 2016
Ultima actualizare:22 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Jurnalistul Robert Turcescu este candidatul PMP la Primăria Generală a Capitalei.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, actual lider al formaţiunii, a declarat că intenţiona el însuşi să candideze pentru fotoliul de primar al Bucureştiului, însă recenta redeschidere a dosarului în care este cercetat pentru spălare de bani nu i-a mai permis să facă acest lucru.

Robert Turcescu a declarat că a acceptat propunerea de a fi desemnat candidat al PMP la Primăria Capitalei întrucât crede cu tărie că este momentul unei schimbări a clasei politice, adăugând că nu vine în faţa bucureştenilor cu o promisiune, ci cu o viziune care se regăseşte într-un program intitulat "Bucureşti 2030".

''Nu vin în faţa bucureştenilor făcând o promisiune, ci prezentând o viziune (...). O puteţi regăsi în proiectul public intitulat 'Viziunea Bucureşti 2030'. (...) Este o viziune despre dezvoltarea Bucureştiului care e un oraş, în momentul de faţă, în suferinţă. Am ales şi am acceptat să candidez din partea PMP la funcţia de primar general al Capitalei pentru că eu cred cu tărie că a sosit momentul unei schimbări, că ne aflăm în faţa unui punct de inflexiune în care o nouă generaţie (...) împărtăşim această convingere - că a sosit momentul unei schimbări de generaţie, de atitudine, de manifestare în viaţa publică", a spus Turcescu, într-o conferinţă de presă, informează Agerpres.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza