Robert Negoiță: Suntem campioni la reabilitare termică

Robert Negoiță susține că rezultatele obținute în funcția de primar al sectorului 3, în ultimii patru ani, sunt argumente pentru a continua.

Adăugat: 27 Mai 2016
Ultima actualizare:27 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Robert Negoiță, candidatul PSD-UNPR la Primăria sectorului 3
trimite pe mail

Candidatul PSD-UNPR Robert Negoiță dorește un nou mandat la conducerea Primăriei Sectorului 3.

El spune că rezultatele obținute în acest post în ultimii patru ani sunt argumente pentru a continua.

"Noi, în Sectorul 3, la capitolul "reabilitare termică", unde ne-am asumat-o ca prioritate zero acum patru, din codaşi pe Bucureşti şi aproximativ şi pe România, suntem campioni la reabilitare termică, în sensul că în toată ţara în aceşti patru ani nu s-au reabilitat atâtea blocuri câte am reabilitat noi în Sectorul 3", a spus Robert Negoiţă.

Pocora: Construirea unui spital și locurile de muncă, prioritare pentru sectorul 3

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora, solicită ministrului sănătăţii să înceapă demersurile legale pentru ca bugetul pe anul viitor să prevadă finanţarea necesară construirii unui spital de urgenţă în sector.

Cristina Pocora spune că pentru acest proiect există deja studiul de fezabilitate.

"Putem vorbi despre anveloparea blocurilor, despre conservarea spaţiilor verzi, putem vorbi depre băncuţe în staţia de autobuz şi despre parcări şi fluidizarea traficului. Dar, dincolo de asta, trebuie să vorbim şi de lucruri de perspectivă. Din punctul meu de vedere pentru Sectorul 3 important este: crearea de locuri de muncă, ridicarea unui spital care să deservească tot Bucureştiul şi accidentele de pe Autostrada Soarelui, pentru că este aproape", a susținut Cristina Pocora.

Fabio Cârstea: Angajații din administrație trebuie reevaluați

Toţi angajaţii din administraţie trebuie reevaluaţi, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă Fabio Cârstea, candidatul pentru Primaria Ploieşti din partea Partidului România Unită.

Fabio Cârstea propune construirea în municipiu a unei săli polivante de nivel naţional.

"Prima măsură ar fi să dea reeevaluare pe posturi pentru funcţionarii publici, pentru că acolo sunt familii întregi în interiorul administraţiei locale. Este clar, treaba se face cu eşalon doi şi eşalonul trei, nu cu eşalonul unu, şi trebuie să le dăm şansa şi celor care termina administraţie publică să îşi găsească un job. Singurele două proiecte în care aş intra, proiecte de construcţie mă refer, ar fi o sală multivalentă, pentru că Ploieştiul nu are un loc de evenimente, şi al doilea proiect, că toată lumea spune de spital, se poate face un spital în spatele Spitalului Judeţean, un spital pe trei module, în colaborare cu comuna limitrofă, care este o comună cu banuţi", a mai spus Fabio Cârstea.

Daniel Mitrofan promite curăţenie şi în oraş şi în administraţie

Daniel Mitrofan, preşedintele Partidului Ecologist, candidează pentru Primăria Muncipiului Brăila.

El le propune cetăţenilor să îl voteze pentru că va face curăţenie şi în oraş şi în administraţie.

Daniel Mitrofan a precizat că partidul său face o campanie din uşă în uşă pentru a vorbi direct cu cetăţenii.

"Mi-am propus să promovăm o echipă de oameni care să poată să schimbe mentalităţi în administraţia publică locală, pentru că cea mai mare problemă a judeţului Brăila şi a Municipiului Brăila este administraţia locală, care este blocată, inertă la momentul acesta şi incapabilă să poată să pună în mişcare un program de reforme la nivelul judeţului Brăila. Ca şi acţiuni politice, Partidul Ecologist are liste de candidaţi la Consiliul Local Municipal Brăila şi la Consiliul Judeţean Brăila", a declarat Daniel Mitrofan.

Dumitru Anghelescu: Vreau să schimb mentalitatea cetățenilor din Târgu Jiu

Candidatul Partidului Naţional Democrat pentru funcţia de primar al Municipiului Târgu Jiu, Dumitru Anghelescu, spune că se află în fruntea  unei echipe de tineri şi că doreşte să schimbe mentalitatea cetăţenilor din oraş.

"Cu toată străduinţa pe care ne-o dăm, vrem să facem o treabă foarte frumoasă în aceste alegeri. De aceea, vreau să ne dăm toată silinţa, să vorbim din casă în casă, din aproape în aproape, ca să putem să convingem lumea că într-adevăr suntem şi noi o forţă, nu aşa de mare ca a PSD-ului sau a PNL-ului, dar, oricum, trebuie să ştie lumea că noi într-adevăr muncim. Ne dăm silinţa numai pentru ca să îi ajutăm pe ei", a declarat Dumitru Anghelescu.

UNPR merge pe dialog direct cu alegătorii

Organizația Județeană UNPR Botoșani continuă campania de prezentare a proiectelor candidaților pentru funcția de primar.

Optând pentru dialogul cu alegătorii, candidații UNPR au avut ocazia să își prezinte în mod personal proiectele pe care vor să le implementeze, dar și să afle problemele cu care se confruntă comunitatea.

Nica Tereza, candidat la funcţia de primar al Municipiului Botoşani, a vizitat mai multe societăți comerciale şi a avut ocazia să stea de vorbă cu angajații și să identifice mijloacele prin care administrația locală se poate implica în rezolvarea problemelor cu care aceștia se confruntă, se arată într-un comunicat de presă.

 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza