Rezilieri de contract privind Autostrada A 3 Comarnic-Braşov

Compania de Drumuri reziliază contractul pentru studiul de fezabilitate care cuprinde cele trei secţiuni de mijloc ale Autostrăzii A 3 Comarnic-Braşov.

Adăugat: 10 August 2017
Ultima actualizare:10 August 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Licitaţia pentru cele trei tronsoane cu o lungime totală de aproape 50 de kilometri a fost lansată în 2015 însă, antreprenorul - o firmă de proiectare din România - susţine că nu mai poate respecta preţurile stabilite în contract.

Practic, din întrega Autostradă Comarnic - Braşov, cu o lungime 60 de kilometri, Compania de Drumuri ar putea da ordin pentru începerea lucrărilor doar pe secţiunea între Predeal şi Cristian, lot pentru care semnarea contractului de construire este aşteptată până la sfârşitul lunii.

De asemenea, un alt proiect pentru fluidizarea circulaţiei pe DN 1 Valea Prahovei, la fel de întârziat este licitaţia pentru construirea centurilor Comarnic şi Buşteni.

Lansată în 2015, licitaţia pentru realizarea unor variante de ocolire cu o lungime totală de patru kilometri nu are nici astăzi câştigătorii desemnaţi - aminteşte reporterul RRA, Alexandru Lancuzov.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
10 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza