Reuniunea Comisiei pentru Integrare Europeană a Parlamentelor din România şi R. Moldova

Aleşii din cele două ţări discută despre dezvoltarea proiectelor comune, în special pentru parcursul european al Republicii Moldova.

Adăugat: 21 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La Bucureşti continuă astăzi reuniunea Comisiei Comune pentru Integrare Europeană a Parlamentelor din România şi Republica Moldova.

Aleşii din cele două ţări discută despre dezvoltarea proiectelor comune, în special pentru parcursul european al Republicii Moldova.

Bucureştiul a avut o contribuţie importantă pentru diverse domenii din ţara vecină, după cum i-a declarat reporterului nostru, Mugur Mihăiţă, copreşedintele Comisiei Comune, George Mocanu:

"În ultimii şapte ani s-au acoperit aproape toate domeniile, vorbim de domeniul energetic, infrastructură de transport, domeniul social, cultural, educaţional, a fost o strategie foarte bine gândită şi a influenţat în bine practic pentru prima dată ultimii 27 de ani de la independenţă domenii importante şi au influenţat atât direct, cât şi indirect", a spus George Mocanu.

Reuniunea care se încheie astăzi are loc cu câteva zile înainte de Summitul Parteneriatului Estic, care va avea loc la Bruxelles, la finalul acestei săptămâni.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza