Reuniune informală la Guvern pe tema bugetului

Guvernul se reuneşte, de la ora 15:00, la Palatul Victoria, într-o reuniune informală pe tema proiectului de buget pentru acest an.

Adăugat: 20 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:20 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Şedinţă de guvern. Sursa: Guvernul României
trimite pe mail

Guvernul se reuneşte, de la ora 15:00, la Palatul Victoria, într-o reuniune informală pe tema proiectului de buget pentru acest an, au declarat pentru Rado România Actualităţi surse guvernamentale.

Discuţiile vor fi conduse de vicepremierul Sevil Shhaideh, care deţine atribuţiile de şef al Executivului până luni, cât timp premierul Grindeanu se află în Statele Unite ale Americii.

El precizase după şedinţa de guvern de miercuri că proiectul de buget va menţine deficitul sub 3% şi va ajunge la Parlament până pe 25 ianuarie, aminteşte redactorul nostru, Petruţa Obrejan.

Premierul Sorin Grindeanu doreşte ca până la finalul acestei luni legea bugetului de stat să fie trimisă la Parlament.

Săptămâna trecută, el i-a cerut ministrului de finanţe, Viorel Ştefan, să iniţieze cât mai repede discuţiile cu celelalte ministere.

"Vă rog să începeţi să aveţi discuţii cu fiecare minister, să îi programaţi, pe legea bugetului, astfel încât tot ceea ce înseamnă şi programele fiecărui minister şi programul nostru de guvernare să fie prinse în legea bugetului", a spus Sorin Grindeanu.


 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
20 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza