Răzvan Sava: Vreau să continui măsurile de ajutor social

Un capitol aparte în programul candidatului liberal la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, este acordarea de ajutoare sociale.

Adăugat: 19 Mai 2016
Ultima actualizare:19 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Răzvan Sava
trimite pe mail

Răzvan Sava, primarul general interimar al Capitalei, candidează la Primăria Sectorului 4.

El vrea să continue măsurile de ajutor social, pornind de la acordarea unei mese calde, până la sprijin financiar.

"Bineînţeles, în proiectul meu de guvernare a Sectorului 4, un capitol aparte este şi acesta de ajutor social. Prin intermediul primăriei vom avea diferite acţiuni pentru ajutorarea cazurilor sociale, pornind de la oferire de masă caldă şi până la diferite acţiuni în care să suportăm o parte din cheltuielile pe care le au cu utilităţile. Se va face o analiză foarte corectă a situaţiei lor şi vor beneficia acele persoane care au nevoie de ajutor social", a spus Răzvan Sava.

Firea: Este nevoie de un om gospodar

Pentru Gabriela Firea, candidatul alianţei PSD-UNPR la Primăria Capitalei, problemele existente la locurile de joacă pentru copii pot şi trebuie rezolvate.

Redactorul RRA,  Mugur Mihăiţă aminteşte că Gabriela Firea a aflat de aceste probleme de la cetăţenii din sectorul 6.

"Am acceptat cu mare bucurie invitaţia colegului meu, dl senator Gabriel Mutu, pentru a vă cunoaşte personal. Am vrut să văd lucrurile aşa cum sunt ele în realitate. De exemplu, aici ar fi fost nevoie de tartan. Dacă un copil cade de pe tobogan, să nu-şi spargă capul. De asemenea, leagănele. Băncile sunt insuficiente, iarba nu este tunsă, nu sunt flori. Aici este nevoie de un om gospodar", a susținut Gabriela Firea.

Astrid Fodor: Voi continua modernizarea infrastructurii rutiere a oraşului Sibiu

Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului, candidează la alegerile din 5 iunie şi vrea să continue proiectele de dezvoltare a infrastructurii.

Corespondentul RRA,  Carmen Vulcan, precizează că Astrid Fodor candidează la Primăria Sibiu, din partea Forumului Democrat al Germanilor din România.

"Voi continua modernizarea infrastructurii rutiere a oraşului. În toate cartierele o prioritate va deveni modernizarea infrastructurii educaţionale prin construcţia de noi creşe, grădiniţe şi săli de sport, reabilitarea clădirilor existene şi mai ales extinderea lor pentru ca învăţământul să se desfăşoare exclusiv înainte de masă. În al treilea rând, voi propune proiecte pentru crearea unei infrastructuri durabile pentru agrement, sport şi actul cultural", a susținut Astrid Fodor.

Vasilescu: Craiova are cea mai mare rată de absorbţie de fonduri europene

Candidatul PSD la Primăria Craiovei este Olguţa Vasilescu.

După cum transmite corespondentul RRA,  Florin Firu, pentru Olguţa Vasilescu, realizările din mandatul anterior sunt cea mai bună dovadă că este un primar care ştie să administreze oraşul.

"Avem cea mai mare rată de absorbţie din România de fonduri europene între toţi polii de creştere. Craiova este oraşul care nu s-a împrumutat nici un leu în ultimii patru ani. Suntem singurul oraş care a scăzut preţul gigacaloriei cu 10% în anul 2012. Suntem oraşul în care apa meteorică nu se mai plăteşte către utilizatorii casnici. Suntem oraşul în care se construiesc două stadioane şi un spital municipal nou", a susținut Olguţa Vasilescu.

Gheorghe Stanciu: Cu bani mai puţini, pot face lucruri mari

Gheorghe Stanciu candidează ca independent la Primăria Zalău.

El are ca prioritate zero, dezvoltarea reţelei de utilităţi a localităţii.

"Simt că pe calea care merge acum administraţia din Zalău, noi vom ajunge o enclavă, pentru că nu suntem un oraş care, şi astăzi, cartiere, şi nu unul, sunt cu fosă septică, sunt cu acces greoi, fără utilităţi. Am fost în câteva cartiere unde am fost chemaţi. Am descoperit lucruri la care nici nu mă aşteptam. După 5, şi sper să fiu ales primar, motivul pentru care m-am dus este ca să le demonstrez că şi cu bani mai puţini, pot face lucruri mari", a declarat Gheorghe Stanciu.

Candidații UDMR "au răspunsuri concrete la problemele comunităţilor locale"

Candidaţii UDMR duc o campanie din om în om, discută direct cu cetăţenii pentru a afla ce probleme au şi pentru a veni cu soluţii, spunea, la Oradea preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

"Ne preocupă şansa şi posibilitatea de a da consilieri şi primari care ştiu ce au de făcut şi care vor munci în folosul comunităţilor locale şi care un program şi au răspunsuri concrete la problemele comunităţilor locale, fiindcă la alegerile locale acest aspect este cel mai important", a susținut Kelemen Hunor.
 Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza